Waar sta ik voor?

Eigenheid, toewijding, integriteit, energie en waardevol

In essentie gaat het mij om oprechte interesse in de eigenheid van mensen. Ik accepteer en respecteer wie jij bent en wat je ervaart. Deze open, respectvolle benadering is voor mij de essentie van onze verbinding en samenwerking.

Toewijding en integriteit zijn mij op het lijf geschreven. Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Duidelijk, eerlijk en betrouwbaar. En altijd in balans met begripvolle en warme betrokkenheid. Dat zorgt voor stevigheid, scherpte en een goede sfeer.

Wat ik nastreef is met energie werken aan waardevolle verandervraagstukken. Daar daag ik je toe uit. Van pleisters plakken op symptomen krijg je geen energie. Ik stimuleer je om nieuwsgierig te onderzoeken wat er echt nodig is. Ik creëer de omstandigheden waarin je ook naar jezelf durft te kijken. En ik spiegel je of je acties leiden tot het gewenste resultaat. Waardevol voor jou, waardevol voor de mensen, waardevol voor de organisatie.

Werken vanuit oprechte interesse betekent voor mij dat de eerste stap in een samenwerking bestaat uit een persoonlijk gesprek. Een gesprek waarin we verkennen waar je tegenaan loopt. En waarin we samen onderzoeken of het tussen ons klikt. Spreekt dit je aan? Bel me dan voor een persoonlijk gesprek.